Ma-V: 09-18       Za: 10-17

OVER ONS

HORECA CENTER streeft constant naar technologische innovatie met haar doorlopende RD werkzaamheden en met haar originele assortiment van horeca meubelen zoals barstoelenterrasmeubelenfriteuseseethoekbanken die op maat worden gemaakt, restaurant meubelendesign meubelen en café meubelen. Wij zijn ook constant bezig om ons assortiment van horeca meubelen uit te breiden en hierdoor de leider in onze sector te blijven/worden.

De productie van onze horeca meubelen, van ontwerp tot afwerking, wordt met een hoge kwaliteit op alle niveaus binnen zowel de nationale als internationale markten gelanceerd. Met ons brede assortiment en grote voorraad van horeca meubelen zijn wij één van de meest gezochte merken binnen onze branche.

De samenhang tussen robuustheid en het esthetisch ontwerp vormt de basis van de productie. HORECA CENTER is bekend voor haar op maat gemaakte producten, zoals banken op maattafelbladenwandbanken en terrasmeubelen. Met haar kwaliteit van de materialen, het technisch ervaren personeel, het gevestigde distributienetwerk en de after sales service is HORECA CENTER een sterke en groeiende naam in de branche. Door constant haar producten te vernieuwen is HORECA CENTER uitgegroeid tot één van de leiders op de markt.

HORECA CENTER is het aanspreekpunt voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van kwaliteit en uitstraling wat betreft horeca meubelen. Wij onderscheiden ons door onze 24 uurservice wat betreft de levering van producten. Lees meer over levering.

IN
ONDERHOUD

Deze website is in onderhoud. Klik op de knop om naar de originele website te gaan.